Kook workshop

Geplaatst op 26-01-2020  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Jeannette Stakenburg

Beste kookliefhebbers,

 

Jullie hebben al een tijd niets van mij gehoord. In december zijn er ook geen workshops geweest. Dan zijn veel mensen met andere dingen bezig.

 

Verder was er in het begin van het jaar geen gelegenheid om openbare workshops aan te bieden, aangezien ik was gevraagd voor een aantal besloten workshops/vieringen.

Half februari ga ik weer voor een langere periode naar Japan om eerst een tweetal chefs te begeleiden op een culinaire reis en me daarna bij Yamasa Institute in Okazaki verder te bekwamen in de Japanse taal.

 

De eerstvolgende Japanse kookworkshop staat op vrijdag 1 mei. Ik ben dan net een week terug uit Japan met naar ik hoop nieuwe inspiratie.

 

Je kunt je nu al opgeven voor deze workshop. Er is plek voor maximaal 12 personen. Wat we gaan doen, weet ik nog niet, maar het zullen zoals gebruikelijk 5 gangen zijn. Waarschijnlijk twee koude gerechten, twee warme en een dessert. Misschien dat we een of twee favorieten van de afgelopen jaren zullen maken, maar het hangt vooral af van wat ik op deze reis zal tegenkomen.

De kosten zijn € 60 voor de workshop en voor het wijn/sakearrangement komt daar € 25 bij. 

 

 Vriendelijke groet, Jeannette Stakenburg